Will Smith vertelt over de ernstige blessure die hij opliep op de set van 'Ali'

Will Smith vertelt over de ernstige blessure die hij opliep op de set van 'Ali'

Zijn Muhammed Ali kreeg een behoorlijke klap te verduren van Sonny Liston-acteur Michael Bentt.

Het komt natuurlijk wel vaker voor, dat een acteur een nare blessure oploopt tijdens de opnames van een film. Dit was ook het geval bij Will Smith, die behoorlijk ver ging voor zijn film Ali. Tijdens een recent interview laat hij zich erover uit.

Smith staat op dit moment weer eens volop in de spotlights, aangezien hij te zien is in de vierde Bad Boys-film, genaamd Ride or Die. Hij promoot de film nu door allerlei programma's bij te wonen. Tijdens de Hot Ones had hij het echter over zijn rol als Muhammed Ali in de 2001 blockbuster.

Training
De met een Oscar bekroonde Smith laat zich uit over een behoorlijke klap die hij kreeg te verduren tijdens de opnames. De acteur trainde met Michael Bentt, die in de film te zien is als Sonny Liston. Laatstgenoemde raakte Smith tijdens een vechtscène helemaal verkeerd.

Zo begint Smith: "Mijn trainer wilde een bepaald shot filmen, waarin ik meer naar voren moest leunen. Ik dacht toen bij mezelf: "Weet je wat, geef gewoon alles". Dus is luisterde en ging meer naar voren hangen tijdens deze vechtscène, zodat we konden gaan voor het gewenste shot".

Klap
Smith vervolgt: "Michael kwam met zijn rechter vuist op me af. Ik zag het aankomen en probeerde te bukken, maar hij raakte me vol achter op het hoofd. Mijn hoofd bewoog niet terug, maar ik voelde als het ware een schok door mijn lichaam gaan, door mijn ruggenwervel en door mijn armen".


"Het had als het ware een elektrische smaak. Ik weet nog dat ik even helemaal de weg kwijt was en zei: "Waar zijn mijn autosleutels?" Ik kreeg achteraf te horen dat zo'n klap echt gevaarlijk kan zijn... Gelukkig liep het met een sisser af".

NieuwsFilm

meest populair