De zeer jonge bruid van Dolph Lundgren maakt tongen los

De zeer jonge bruid van Dolph Lundgren maakt tongen los

Dolph Lundgren blijft actiefilms maken en heeft een relatie met de jongere Emma Krokdal.

Dolph Lundgren is nu 66 jaar. Twee dingen zijn een constante in zijn leven: hij blijft actiefilms maken en hij blijft dol op jonge vrouwen.

Op het moment is de Zweedse ster te zien in Wanted Man. De vrouw van Dolph, Emma Krokdal, speelt overigens ook een rol in zijn nieuwe film die hij zelf in beheer hield.

Bijna 40 jaar verschil
Na 3 jaar verkering is het stel sinds vorig jaar getrouwd. De Noorse personal coach is 27 jaar. Daarmee verschilt het echtpaar bijna 40 jaar in leeftijd. Begin 2024 zijn beiden overigens officieel Amerikaans staatsburger geworden. Dolph vond het wel tijd worden voor die stap, want hij is al 40 jaar regelmatig in de Verenigde Staten te vinden.

Dolph vertelde al voor zijn huwelijk dat hij niet veel van hun gapende leeftijdsverschil merkt, want Emma is geestelijk ouder dan haar leeftijd. Ook voelt hij zich best jong, ondanks het feit dat hij 8 jaar lang ziek was. Dolph leed aan kanker.

Duidelijk commentaar
En hoewel Dolph leeftijd geen probleem vindt, vinden Instagram-volgers het wel een dingetje. Zodra Emma in beeld is, gaan de tongen los en wordt er luid commentaar geleverd. Mensen vinden haar nep. Ze zien een 'gold digger' naast een 'sugar daddy'. Anderen tonen meer begrip en vinden dat een koning een jonge aanbidster moet hebben.NieuwsFilm

meest populair