Actrice Megan Fox heeft een merkwaardig syndroom: "Ze zijn raar en ze zijn echt dik"

Actrice Megan Fox heeft een merkwaardig syndroom: "Ze zijn raar en ze zijn echt dik"

De bekende Transformers-actrice ziet er vaak prachtig uit, maar haar duimen wel een beetje gek.

De Noord-Amerikaanse actrice Megan Fox weet de afgelopen jaren vaak het nieuws te halen door haar hevige knipperlichtrelatie met zanger Machine Gun Kelly. Daarnaast deelt ze regelmatig foto's op Instagram waarop ze schaars gekleed is. Maar heb je haar duimen wel eens gezien?

De 38-jarige Megan blijkt namelijk erg korte duimen en daarmee lijken ze erg op grote tenen. De actrice uit Jennifer's Body en Expendables 4 zei tijdens The Tonight Show With Jay Leno in 2012 er al eens het volgende over: "Ze zijn raar en ze zijn echt dik,"

Brachydactyly
"Ik snap niet waarom mensen zo gefascineerd zijn in mijn duimen," vertelde de actrice aan Sports Illustrated Swimsuit. "Ze zijn gewoon een beetje kort. Is het echt zo gek?" Ze gaf ook aan dat ze zich "niet schaamt" voor haar duimen.

Het blijkt dat haar duimen korter zijn doordat ze een lichte vorm heeft van het HDAC4-syndroom. Dit wordt ook wel Brachydactyly genoemd, wat ervoor zorgt dat handen en voeten een ontwikkelingsachterstand hebben.

Opvallend
Het is duidelijk dat Megan er goed mee kan leven. "Ik denk dat ik nog veel meer gebreken heb die veel interessanter zijn dan mijn duimen," aldus Megan. Opvallend is dat korte vingers in de handlijnkunde een interessante betekenis hebben.


"In de handlijnkunde staat het bekend als een 'moordenaarsduim'. Omdat ze zeggen dat hoe korter dit gebied is, van de knokkel tot de top van de vinger - vooral de duim - correleert met hoe kort lontje je hebt," zei Fox tegenover Sports Illustrated in 2023. Wil je foto's van de duimen van Megan zien? Op deze Instagram-pagina staan een aantal foto's.

LEES OOK
Topacteur Jake Gyllenhaal is officieel blind: "Een plek waar ik mezelf kan zijn"


NieuwsFilm

meest populair