Bereid je voor op meer tovenarij: Keert 'Practical Magic' terug met Nicole Kidman en Sandra Bullock?

Bereid je voor op meer tovenarij: Keert 'Practical Magic' terug met Nicole Kidman en Sandra Bullock?

Zet je blender maar klaar en stof je spreukenboek af voor de Owens-zusters

Zesentwintig jaar na de release van cultklassieker Practical Magic kondigt Warner Bros een vervolg aan van de boekverfilming

Hoewel de film bij zijn debuut niet per se goed werd ontvangen, heeft de film ondertussen een publieksscore van 73% op Rotten Tomatoes en zijn fragmenten van de film populair op TikTok.

Een vervolg
Dit is dan ook de reden dat Warner Bros. het vervolg eerst aankondigde via dit sociale media-platform. Zondag 9 juni 2024 deelde de studio een reeks fragmenten uit de originele film en maandagochtend kwam er officieel bericht over een vervolg.

Naar verluidt keert schrijver Akiva Goldsman terug om het script te schrijven en zijn actrices Sandra Bullock en Nicole Kidman in gesprek om terug te keren als heksen Sally en Gillian.

Een vloek
In de originele film, speelden Bullock en Kidman, Sally en Gillian Owens, twee heksen die slachtoffer zijn van een vloek die hen verhindert om blijvende liefde te vinden.Details van Practical Magic 2 zijn nog geheim, maar hoogstwaarschijnlijk volgt het vervolg, de vervolgroman van Alice Hoffman uit 2021, getiteld 'The Book of Magic'.

Een hereniging
In dit boek worden de Owens-zussen herenigd met hun lang verloren gewaande broer en leren ze tegelijkertijd meer over de matriarch van de familie, Maria Owens.

NieuwsFilm

meest populair