Sylvie Meis strooit met foto's de diva lijkt eerder 26 dan 46 jaar

Sylvie Meis strooit met foto's de diva lijkt eerder 26 dan 46 jaar

De Nederlandse ster ziet er weer bijzonder goed uit op haar Instagram.

Een aantal dagen geleden werd ze nog in het zonnetje gezet tijdens de jaarlijkse FHM500-show. Sylvie Meis werd uitgeroepen tot de 'Queen of the Century'. Uiteraard heeft Sylvie zelfpromotie tot een kunstvorm verheven en dus gooit ze nog maar eens een reeks - bijzonder goede - foto's op haar Instagram.

De in Breda geboren Sylvie is ondertussen 46 jaar. Dit is niet altijd te zien op de foto's die ze deelt. Naast dat ze ongetwijfeld flink wat botox en make-up gebruikt, heeft ze ook het lijf van een twintiger. Ze sport zich suf.

"50 kilo"
Op de fotoreeks zien we Sylvie op een boot, in Bodrum, Turkije. Ze draagt een blauwe bikini, een hoed en een modieuze zonnebril. De sieraden ontbreken uiteraard niet. Let's Go Girls," schrijft ze erbij. De foto's werden genomen voor Gala Magazine.

"Ik hoop niet dat jouw lijf een voorbeeld gaat worden voor jonge meiden...nog geen 50 kilo schat ik zo. Ik weet dat je maar klein bent maar toch..." luidt een kritischere reactie op Instagram. Daarop reageren weer mensen verontwaardigd: "Ik wou dat ik op haar leeftijd nog haar discipline had! Ze is juist een voorbeeld voor anderen."

Jonger
Duidelijk is wel dat Sylvie er nog erg jong uitziet. 26 is ze niet meer, maar ze lijkt het wel eerder dan haar natuurlijke leeftijd: 46 jaar. Wil je Sylvie's foto's graag even zien? Bekijk ze dan hier op haar Instagram.

NieuwsFilm

meest populair