3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn aan mooie films die streamingdienst Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

2 Hearts (2020)
Regie: Lance Hool | Cast: Jacob Elordi, Adan Canto, Tiera Skovbye, e.a. | Kijk direct
Jorge, een rijke rum-erfgenaam, ontmoet op zijn vlucht de knappe stewardess Leslie, met wie hij later trouwt. Tientallen jaren later begint Chris aan zijn studie. Op de campus loopt hij Sam tegen het lijf, met wie hij later een relatie krijgt. Op een gegeven moment doorkruisen de levens van Jorge en Chris elkaar door een opmerkelijke speling van het lot.Green Book (2018)
Regie: Peter Farrelly | Cast: Viggo Mortensen, Mahershalalhashbaz Ali, Linda Cardellini, e.a. | Kijk direct
De beroemde zwarte pianist Don Shirley gaat op tournee door het zuiden van Amerika, waar strenge segregatiewetten gelden. Hij huurt de witte uitsmijter Tony Lip in als zijn chauffeur en lijfwacht. De twee zijn elkaars tegenpolen, maar tijdens hun reis door de verschillende staten bloeit er onverwachts een mooie vriendschap op.Maestro (2023)
Regie: Bradley Cooper | Cast: Bradley Cooper, Carey Mulligan, Matt Bomer, e.a. | Kijk direct
Leonard Bernstein is een briljant dirigent. De musicus kan compleet opgaan in de muziek. Bernstein trouwt met actrice Felicia Montealegre en krijgt drie kinderen met haar. Hun relatie is echter deels schijn, want Bernstein is meer van de herenliefde en geeft regelmatig toe aan die lust.NieuwsFilm

meest populair