bioscoop release

Green Book (2018)

Inspired by a True Friendship

play

7,7 details

  • 130 Min
  • Drama
  • Biografie
  • Komedie
  • Muziek
  • Verenigde Staten
130 Min Verenigde Staten

De Italiaans-Amerikaanse Tony Lip is een uitsmijter die uit de Bronx komt. Hij wordt ingehuurd om dr. Don Shirley rond te rijden. De Afro-Amerikaanse man is een eersteklas pianist die op tournee gaat. Omdat ze van Manhattan naar het zuiden van Amerika reizen, moeten ze steun vinden in een speciale reisgids die hen de plaatsen toont waar het veilig is voor Afro-Amerikanen. Het tweetal zal geconfronteerd worden met racisme en andere gevaren, maar ook met onverwachte menselijkheden en humor. Ze zullen hun verschillen aan de kant moeten schuiven als ze de reis van hun leven willen overleven.

Regie
Peter Farrelly
Cast
Viggo Mortensen, Linda Cardellini, Mahershalalhashbaz Ali, P.J. Byrne, Tom Virtue, Brian Stepanek, Don Stark, Joseph Cortese, Daniel Greene, Quinn Duffy, Iqbal Theba, David Kallaway, Paul Sloan, Sebastian Maniscalco, Dimiter Marinov, Anthony Mangano, Mike Hatton, Ninja N. Devoe, Jim Klock, Von Lewis, Jon Sortland, Maggie Nixon.
Release
11.09.2018
Release NL
31.01.2019

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

videotrailers & clips

alle artikelen (1)

Green Book Nieuwsberichten

Bioscoopagenda

"Green Book" draait momenteel in de volgende steden. Bioscoopagenda

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Green Book

acties