Halle Berry krijgt de slappe lach terwijl ze worstelt om een nauwsluitend topje uit te krijgen

Halle Berry krijgt de slappe lach terwijl ze worstelt om een nauwsluitend topje uit te krijgen

Ze ziet er flink benauwd uit want de blouse weigert zich uit te laten trekken

Dat acteurs zich in allerlei bochten moeten wringen om hun werk gedaan te krijgen, moge duidelijk zijn. Halle Berry vergrootte dat inzicht in een hilarische video op haar Instagram.

De actrice uit X-Men, Moonfall en Never Let Go droeg een nauwsluitende outfit, maar kreeg het topje echt niet meer uit. Ook niet met de hulp van iemand anders. Ze zag er benauwd uit, want de blouse bleef rond haar boezem steken.

Voorzichtig aan het werk
Toch krijgt Halle Berry de slappe lach terwijl ze het dapper blijft proberen. Het is één ding om dure designkleding aan te krijgen, het is een ander om het uit te krijgen. Ze worstelt verder op haar hakjes en uiteindelijk komt de min-jurk los.

Opmerkingen komen voorbij als "Trut, er zit een rits", "Auw, dat is mijn borst" en "Hé, nu stomp jij op mijn borst". Ook volgt: "Waarom wilde je mij hierin hebben?" en "Wat je wel niet moet doen voor mode". Dan naar de camera: "En jullie zitten alleen maar toe te kijken?"

Humor in situatie zien
Het is allemaal met een lach en een traan - en extreem klunzig. Sommige reacties bij de Instagram-reel tonen begrip terwijl andere opmerkingen het erger maken. Viola Davis vertelde: "Deze video deed mij goed, ik voel me gezien." Julianne Moore plaatste een lach-emoji.NieuwsFilm

meest populair