Hugh Jackman en Ryan Reynolds verklaren elkaar de liefde

Hugh Jackman en Ryan Reynolds verklaren elkaar de liefde

Hugh Jackman en Ryan Reynolds bespreken de geheimen van hun hechte vriendschap in een Instagram-interview.

Hugh Jackman en Ryan Reynolds leerden elkaar kennen bij de filmopnamen van X-Men Origins: Wolverine en werden vrienden voor het leven. Ze werkten opnieuw samen aan Deadpool and Wolverine.

Beiden mochten elkaar vragen stellen. In de onderstaande Instagram-video van People bleek een volledige liefdesverklaring te worden toen Hugh vroeg: "We zijn al 20 jaar vrienden, wat is het geheime sausje voor zo'n lange vriendschap in Hollywood?"

Eigenlijk een huwelijk
Ryan antwoordde uitgebreid met onder meer: "Ik denk dat het geheim niet veel afwijkt van het hebben van een partner in een huwelijk. Sinds wij elkaar kennen, juich jij mij toe en juich ik jou toe. Ik weet dat jij een mens bent die anderen boven jezelf zet. En het is geen show."

Hij vervolgde met: "Je doet het in stilte. Je doet het luid. Je bent het type dat de bom pakt en de ruimte in vliegt, terwijl de rest zich pas later realiseert dat jij hen redde - en jij bevriest in het heelal. Ik waardeer die kwaliteiten in jou. En ik wil dat jij volop leeft en geniet."

Door dik en dun
Hugh bedankte hem op zijn beurt en zei ook: "In de loop der tijd krijg je minder vrienden, omdat je dan degene wilt overhouden met wie je echt alles kunt bespreken. Jij luistert zonder me iets op te dringen. En we helpen elkaar echt - zoals ik jouw appartement mag lenen."Het gesprek is hartverwarmend en ze eindigen met een oprechte: "Ik hou van je maatje." De reacties op de broederlijke video zijn dan ook niet mis.

NieuwsFilm

meest populair