'Dune: Part Two'-ster Austin Butler in de 'Pirates of the Caribbean'-reboot?

'Dune: Part Two'-ster Austin Butler in de 'Pirates of the Caribbean'-reboot?

De acteur doet er geheimzinnig over maar staat er zo te horen wel voor open.

Austin Butler is een alsmaar grotere naam in Hollywood aan het worden. De acteur wist hoge ogen te gooien in Elvis en Dune: Part Two. Hij weet dan ook het ene na het andere grote project te bemachtigen en wordt nu weer in contact gebracht met een andere wereldberoemde franchise.

Het gaat hier om Pirates of the Caribbean. Het is alweer 7 jaar geleden dat we getrakteerd werden op het laatste deel, genaamd Dead Men Tell No Tales. Sindsdien doen allerlei de geruchten de ronde over wat we kunnen verwachten van een eventueel vervolg of een reboot.

Butler
De laatste tijd wordt Butler ook vaker genoemd. De acteur, die eveneens hoge ogen wist te gooien in Once Upon a Time in Hollywood, laat zich er nu over uit. Zo begint de 32-jarige acteur: "Oh ja? Dat hoor ik voor het eerst".

Het zou kunnen dat Butler de waarheid zegt, maar misschien moet hij het voorlopig ook gewoon nog geheim houden. Hij lijkt er in ieder geval wel open voor te staan. Zo vervolgt hij: "Ik ben altijd al een gigantische 'Pirates'-fan geweest, dus wie weet..."

Jeugd
Butler gaat verder: "Toen ik nog een kind was weet ik dat we op school werden gevraagd om een poster te maken van onze favoriete film of acteur. Ik weet nog dat ik toen een 'Pirates of the Caribbean' poster maakte".


"Mocht het er ooit van komen, dan is het wel een hele opgave. 'Pirates' is een geweldig opgebouwde franchise en ik vind het geweldig wat Johnny Depp heeft neergezet". Tijd zal het zeggen of Butler daadwerkelijk het stokje overneemt of voor een remake gaat.

NieuwsFilm

meest populair