Geniale IMAX filmposter 'Deadpool & Wolverine'

Geniale IMAX filmposter 'Deadpool & Wolverine'

Simpel maar zeer effectieve poster van de twee superhelden en 'frenemies'.

Deadpool & Wolverine is zonder enige twijfel een van de, zo niet misschien wel dé blockbuster van het jaar. Miljoenen filmfanaten kunnen niet wachten op de film van Marvel. Hoewel we nog even zullen moeten wachten, worden we wel vaak getrakteerd op nieuwe beelden of afbeeldingen. Nu is het weer raak.

Voor alweer de derde Deadpool werkt de geliefde 'Merc with a Mouth', natuurlijk wederom gespeeld door Ryan Reynolds, samen met Hugh Jackmans Wolverine. De twee superhelden zullen deze keer moeten samenwerken om het op te nemen tegen een groot kwaad dat ze alleen samen kunnen verslaan.

Gigantische film
De laatste maanden hebben we heel wat geruchten voorbij horen komen over mogelijke cameo's. Zo zal Wesley Snipes misschien wederom te zien zijn als Blade, heeft Taylor Swift misschien ook wel een rol in de film en werd recentelijk zelfs Thanos genoemd.

Meer dan genoeg om naar uit te kijken dus, maar de meeste cinefielen zien voornamelijk uit naar de samenwerking tussen 'frenemies' Deadpool en Wolverine. De twee krijgen nu weer een hele effectieve en grappige poster.

Poster
Marvel deelde gisteren de IMAX-poster van de film, waarin te zien is hoe Deadpool 'liefdevol' de hand en klauwen van Wolverine strijkt. Sommige zien de 'friendschip bracelets' als een teken dat Swift in de blockbuster voorkomt, maar dit gerucht werd recentelijk nog ontkracht door de superheldenstudio zelf.


De vraag is natuurlijk of ze de waarheid vertellen, of het nog zo lang mogelijk geheim proberen te houden. Eind volgende maand komen we erachter, wanneer Deadpool & Wolverine in de Nederlandse bioscopen draait.

NieuwsFilm

meest populair