Eindelijk weer eens wat goed nieuws wat betreft de opnames van 'The Batman 2'

Eindelijk weer eens wat goed nieuws wat betreft de opnames van 'The Batman 2'

Wel zegt James Gunn dat deel 2 en 3 niet 'back to back' worden opgenomen.

Sinds James Gunn en Peter Safran werden aangesteld als de nieuwe grote bazen bij de superheldenstudio DC vinden er de nodige veranderingen plaats. Zo vertrokken al de nodige grote namen en kwamen nieuwe gezichten binnen, maar hoe zit het eigenlijk met The Batman 2?

In 2022 wist regisseur Matt Reeves hoge ogen te gooien met de nieuwe Batman-film, waarin Robert Pattinson voor het eerst in de huid kroop van de geliefde superheld. De blockbuster was eigenlijk op alle fronten een succes en wordt gezien als een van de beste DC-films van de afgelopen jaren.

Vervolg
Een lange tijd leek The Batman 2 ook te lijden onder alle veranderingen die plaatsvonden bij DC. Enkele maanden geleden kregen we namelijk te horen dat het vervolg maar liefst een jaar werd uitgesteld.

Sommige fans maakten zich ook zorgen over de toekomst van Pattinsons Batman, aangezien Gunn al eerder liet weten dat er een andere Batman-film aankomt, genaamd The Brave and the Bold, dat zal draaien om een nieuwe Batman en Robin.

Gelukkig wel
Nu is er eindelijk ook weer eens wat goed nieuws. De opnames van Batman 2 gaan namelijk volgend jaar van start. Een gerucht deed de ronde dat het derde deel eveneens meteen hierna opgenomen zou worden, maar dit heeft Gunn nu al ontkracht.


Het is in ieder geval goed nieuws dat The Batman 2 wel nu een zekerheid is. We zullen hier wel nog een lange tijd op moeten wachten, aangezien de blockbuster pas in oktober 2026 te zien zal zijn. Meer informatie zal ongetwijfeld snel volgen.

NieuwsFilm

meest populair