Gejuich, gelach en een staande ovatie voor nieuwe 'Transformers'-film

Gejuich, gelach en een staande ovatie voor nieuwe 'Transformers'-film

De titel werd gisteren vertoond op het 'Annecy Animation Festival' en goed ontvangen...

Een onvoltooide versie van het aankomende Transformers One werd gisteren vertoond op het 'Annecy Animation Festival' en de reacties van het publiek waren behoorlijk uitmuntend te noemen.

De zaal barstte op verschillende momenten in applaus en gelach uit, waarbij een opzwepende staande ovatie achteraf liet zien hoeveel ze van de film hielden. Het is nog vroeg en de film is nog niet helemaal af, maar dit belooft zeker veel goeds voor de eerste geanimeerde Transformers in bijna veertig jaar.

Vanaf september in de bioscoop
Regisseur Josh Cooley hield een introductiepraatje en bedankte daarbij de fans en het team achter de schermen die hij omschreef als "de grootste CG-artiesten ter wereld".

Mocht het verhaal over de beginrelatie tussen Optimus Prime (Chris Hemsworth) en Megatron (Brian Tyree Henry) het goed doen, dan moet dit volgens franchiseproducent Lorenzo di Bonaventura een trilogie gaan opzetten.

Posts op social media
Hoewel het gebruikelijk is om te zwijgen na een testvertoning, schetsen enkele reacties, die stiekem hun weg online hebben gevonden, een zeer positief beeld:

NieuwsFilm

meest populair