Eva Mendes deelt kwetsbaar moment maar houdt zich goed: Praten is soms moeilijk

Eva Mendes deelt kwetsbaar moment maar houdt zich goed: Praten is soms moeilijk

Eva Mendes deelt onzekerheden en vindt zelfvertrouwen door outfits op Instagram.

Eva Mendes mag dan haar acteercarrière even gestopt hebben, maar ze blijft onverminderd populair. Mensen zijn dol op haar vriendelijke karakter.

Fans zouden haar graag weer in soortgelijke films als Fast and the Furious, Lost River en The Place Beyond the Pines willen zien. Maar zolang haar dochters nog zo jong zijn en haar man Ryan Gosling omkomt in filmwerk, doet zij dingen waar ze net wat ruimte voor heeft.

Een kwetsbaar moment
Gelukkig deelt ze regelmatig content op haar Instagram. In de onderstaande reel wordt zij aangekleed en gestyled voor een interview. Het is een kwetsbaar moment voor haar, want ze is een Amerikaanse van Cubaanse afkomst - en taal blijft een dingetje. Haar volgers tonen begrip.

Zo schreef ze: "Soms ben ik zo nerveus als ik moet praten. Ja, gewoon praten. Tweetalig opgroeien was leuk, maar ik heb het gevoel dat ik in beide talen niet goed ben. Dus kan ik erg nerveus worden als ik mezelf goed uit moet drukken."

Meer zelfvertrouwen hebben
Eva vervolgde met: "Ik ben dankbaar dat ik een outfit heb gekregen die me helpen bij het hebben van meer zelfvertrouwen. Ik voel me er goed in. Soms, heel soms, komt het zelfvertrouwen van buiten naar binnen."NieuwsFilm

meest populair