De nieuwe 'The Lord of the Rings'-film onthult beelden van van 2 belangrijke personages

De nieuwe 'The Lord of the Rings'-film onthult beelden van van 2 belangrijke personages

De eerste foto's van de veelbelovende animatiefilm zien er erg mooi uit.

Lord of the Rings-fans hebben iets om naar uit te kijken met de aanstaande animatiefilm die zich in Middle Earth afspeelt. Het gaat hier om The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim, waar de eerste beelden van werden vertoond tijdens het Annecy International Animation Film Festival.

Hoewel deze beelden nog niet online zijn gedeeld, krijgen we nu wel een eerste officiële afbeelding van de veelbelovende animatiefilm te zien en deze ziet er fantastisch uit. Warner Bros. besloot om voor de film samen te werken met Sola Entertainment en dit lijkt goed uit te gaan pakken.

Samenwerking
Sola wist al eerder hoge ogen te gooien met projecten als Tower of God, The God of High School, Shemue: The Animation en Ninja Kamui. De samenwerking lijkt Warner Bros. goed te bevallen, want ze hebben nu alweer besloten in zee te gaan met Sola voor een serie genaamd Lazarus.

Regisseur Kenji Kamiya laat zich uit over The War of the Rohirrim en wat we kunnen verwachten: "Dit is een verhaal over de sterkste koning van Rohan, iemand die zijn vijanden versloeg met zijn blote vuisten. Het is een film over macht en hoe je hiermee moet omgaan".

Afbeelding
Kamiya heeft het hier over Helm Hammerhand, maar de eerste officiële afbeelding is die van Hera, een van de belangrijkste personages die wordt ingesproken door Gaia Wise. Eerlijk is eerlijk, de eerste foto mag er zeker zijn en smaakt naar meer!Gelukkig zijn er nog twee afbeeldingen te vinden op Instagram. Deze zijn hier te zien. Hierop krijgen we ook een duidelijke eerste blik te zien van de grote schurk, Wulf.

NieuwsFilm

meest populair