Cryptische hint: Komt er dan eindelijk een 'Spaceballs 2'?

Cryptische hint: Komt er dan eindelijk een 'Spaceballs 2'?

Josh Gad laat zich op sociale media uit over zijn nieuwste project, maar zou het een vervolg kunnen zijn op de geliefde 'Spaceballs'?

In 1987 kwam Spaceballs uit, de geliefde parodie op sciencefictionfilms en -series als Star Trek en Star Wars. Nu, enigszins uit het niets, lijkt het erop dat we bijna 40 jaar na het origineel misschien wel eens getrakteerd gaan worden op een vervolg.

Ondanks het feit dat er al een hele lange tijd geleden werd gesproken over een sequel, hebben we hier nog maar behoorlijk weinig over gehoord, tot nu toe. Niemand minder dan Josh Gad, o.a. bekend van Beauty and the Beast, lijkt het nu over Spaceballs 2 te hebben.

Bericht
Op sociale media deelt Gad de foto van een script, waar de titel en de tekst met een marker zijn weggehaald. Wel schrijft de acteur er zelf bij: "Ik heb nu net een script ingeleverd waarvan ik denk dat het mijn beste en leukste werk is. Ik kijk hier echt heel erg naar uit!"

"Ik heb mogen werken met @cubanmissiledh en @benjisamit en dat was hemel op aarde maar ook hemel op de nodige andere planeten. Ik ben jullie heel erg dankbaar!". Niet alleen het zinnetje over de planeten zorgt ervoor dat mensen denken dat het hier gaat om Spaceballs 2.

Script
Op de foto van het script zien we net nog staan: "Based on Characters Created by Mel..." en de rest is niet meer te lezen. Fans veronderstellen dat het hier gaat om de komedie legende Mel Brooks, eveneens bekend van Spaceballs.


Ook zien we het zinnetje "Ext. Star Field", wat ook wel eens zou kunnen duiden op Spaceballs 2. Tijd zal het zeggen, maar het lijkt er wel alsmaar meer op dat een Spaceballs-vervolg nu wel eens eindelijk waarheid kan worden.

NieuwsFilm

meest populair