Eerste recensies 'Inside Out 2': weer een pareltje van Pixar of toch een teleurstelling?

Eerste recensies 'Inside Out 2': weer een pareltje van Pixar of toch een teleurstelling?

Zo te zien levert de geliefde animatiestudio weer eens een meesterwerk.

Pixar is veruit een van de beste animatiestudio's ter wereld. De geliefde studio is verantwoordelijk voor pareltjes als Toy Story, The Incredibles en WALL-E, om er maar een paar te noemen. Hoe wordt eigenlijk hun nieuwste blockbuster, Inside Out 2, onthaald?

Ondanks het feit dat Pixar zeer geliefd is, is er ook af en toe kritiek. De studio, die aan Disney toebehoort, maakt sinds enige tijd de nodige vervolgen en sequels. Sommige filmfanaten vinden dit jammer, maar gelukkig pakt dit wel vaak uit.

Inside Out 2
Dat blijkt nu ook weer het geval te zijn met Inside Out 2. Het eerste deel kwam in 2015 uit en was op alle fronten een groot succes. De film ontving goede recensies en was ook een box-office hit. Zo te zien volgt de sequel nu in de voetsporen van Inside Out.

Wat blijkt, Inside Out 2 wordt eveneens uitstekend onthaald op Rotten Tomatoes. Op het moment van het schrijven staat de animatiefilm na op 114 recensies op een zeer overtuigende 92%. Het vervolg is dus 'certified fresh' en lijkt een grote hit te worden voor 'Het Huis van de Muis'.

Verhaal
De emoties Plezier, Verdriet, Angst en Afkeer runnen al heel lang een succesvolle operatie in het Hoofdkwartier, de commandoruimte in het hoofd van tiener Riley.


De groep krijgt te maken met een plotselinge ontmanteling van hun werkplek om plaats te maken voor iets totaal onverwachts: nieuwe emoties. Vanaf dat moment loopt alles behoorlijk mis...

NieuwsFilm

meest populair