Historische beelden: Jean-Claude van Damme krijgt klappen van actieheld Chuck Norris

Historische beelden: Jean-Claude van Damme krijgt klappen van actieheld Chuck Norris

Gelukkig maken de twee gebruik van een boksbal, anders kom je waarschijnlijk niet meer recht...

Als je de bekendste actiesterren moet opnemen in de filmwereld, is de kans behoorlijk groot dat je snel denkt aan Chuck Norris en Jean-Claude van Damme. De twee spierbundels hebben talloze actieknallers gemaakt, maar nu duikt er een leuk filmpje op van beide mannen.

In de jaren zeventig dook Norris al op in menig actiefilm. Sindsdien was hij niet te stoppen en dook hij op in de ene na de andere blockbuster waarin hij flink moest knokken, soms ook met andere legendes als Bruce Lee.

Samen trainen
Van Damme, ook wel bekend onder de naam 'Muscles from Brussels', verscheen iets later. Eind jaren tachtig brak de Belgische acteur door. Elk jaar dook hij op in meerdere actiefilms, iets dat hij vandaag de dag nog steeds doorzet. De twee mannen waren ook samen te zien in The Expendables 2.

Ondanks het feit dat de twee legendes niet alleen maar topfilms hebben gemaakt, zijn ze behoorlijk geliefd. Het onderstaande videootje waarin de twee met elkaar sparren wordt dan ook goed onthaald, want het is natuurlijk gaaf om deze twee tegen elkaar op te zien gaan.

Klappen
Hoewel het gaat om een vriendelijke training, zien we Norris behoorlijke klappen en trappen uitdelen. Gelukkig kan van Damme dit makkelijk aan en lachen de twee er samen om. Bekijk het videootje dat alweer dateert uit de jaren tachtig hieronder terug.NieuwsFilm

meest populair