Ultra-gewelddadige en verheerlijkende actiefilm op Netflix heeft kijkers in zijn greep

Ultra-gewelddadige en verheerlijkende actiefilm op Netflix heeft kijkers in zijn greep

De bekende actie/misdaadfilm Four Brothers met veel bekende acteurs nu op 5 in de Netflix Tip 10.

[b]Het barst weer van de bekende grote films op Netflix. De streamingdienst boekt nu succes met een actie/misdaadfilm uit 2005, die vol zit van de grote namen. Four Brothers van regisseur John Singleton komt in de Netflix Top 10 binnen op de vijfde plaats.

De hoofdrollen in Four Brothers zijn voor Mark Wahlberg, Tyrese Gibson, André Benjamin en Garrett Hedlund, maar je ziet ook Terrence Howard en Chiwetel Ejiofor voorbijkomen. Netflix omschrijft de film met woorden als "actie" en "corruptie".

Wisselend ontvangen
De critici waren duidelijk minder enthousiast dan het publiek. De Tomatometer staat namelijk op 53 procent na 133 recensies. Het publiek is dik tevreden, gezien de Audience Score van 80 procent na een kwart miljoen stemmen. De IMDb staat op een 6,8.

"Ondanks dat de film een ??geloofwaardige relatie tussen de hoofdrolspelers creëert, barst Four Brothers van extreem gewelddadige, burgerwacht-verheerlijkende actie en vervalt de film in te veel gefragmenteerde, inhoudsloze thema's," aldus de critics consensus op Rotten Tomatoes.

Nu op Netflix
Mocht je Four Brothers nog niet hebben gezien, of wil je de film gewoon nog een keer kijken? Je vindt deze nu hier op Netflix.


De synopsis: Nadat hun adoptiemoeder tijdens een overval is vermoord, keren vier mannen terug naar hun thuisstad Detroit. Daar gaan ze op zoek naar antwoorden én wraak.

NieuwsFilm

meest populair