Pixar baas maakt belofte: "De komende jaren verschijnen veel originele films"

Pixar baas maakt belofte: "De komende jaren verschijnen veel originele films"

Na 'Inside Out 2' en 'Toy Story 5' zullen er nieuwe verhalen verschijnen van de geliefde animatiestudio.

Inside Out 2 kwam recentelijk uit en blijkt wederom een grote hit te zijn voor Pixar. Toch zijn sommige mensen niet geheel tevreden, aangezien de animatiestudio zich meer en meer lijkt te focussen op vervolgen en spin-offs. De grote Pixar-baas laat zich hier nu over uit.

Pixar is verantwoordelijk voor pareltjes als Ratatouille en WALL-E, maar Inside Out 2 is natuurlijk een vervolg en nu wordt er ook gewerkt aan alweer een vijfde Toy Story-film. De Pixar Chief Creative Officer, Pete Docter, zegt dat we ons geen zorgen hoeven te maken.

Reactie
Tijdens een recent interview laat Docter zich erover uit: "We willen ons breed oriënteren. We zijn altijd op zoek naar grote, universele dingen die mensen delen. Speelgoed dat tot leven komt, monsters die in kasten wonen. Het zijn dingen die veel kinderen 'meemaken'."

"We willen blijven werken aan zulke projecten, maar we willen ook zorgen dat iedereen van onze films kan genieten. We werken dus aan diverse films, waaronder de nodige nieuwe verhalen. Na 'Inside Out 2' komen twee originele films uit, dan 'Toy Story 5', en dan weer meer originele films".

Drukke agenda
Volgens Docter komen er de komende jaren dus heel wat nieuwe Pixar-films aan, waaronder o.a. Elio. Zo eindigt de Pixar-baas: "We hebben veel projecten in de maak waar ik behoorlijk enthousiast over ben. Er zal de komende jaren heel wat moois verschijnen!"NieuwsFilm

meest populair