De regisseur van 'The Exorcism' met Russel Crowe herinnert zich de eerste keer zien van horrorklassieker 'The Exorcist '

De regisseur van 'The Exorcism' met Russel Crowe herinnert zich de eerste keer zien van horrorklassieker 'The Exorcist '

Ze maakten een vervloekte film, ze waren gewaarschuwd, ze hadden moeten luisteren.

Joshua John Miller, regisseur van The Exorcism, herinnert zich dat hij The Exorcist uit 1973 naast zijn moeder en oma zag en dat hij het als een "gevaarlijke" film beschouwde.

"Ik denk dat ik het de eerste keer zwaar bewerkt zag, maar nog steeds griezelig, op een klein tv-tje in de woonkamer van mijn oma," aldus de regisseur.

Een beetje stout
Miller vervolgde: "Het was een beetje stout, omdat het zoiets was van: 'Ooooo, je bent laat op en kijkt naar een gevaarlijke film. Dat maakt het natuurlijk des te spannender."

"Ik denk dat mijn moeder en oma ruzie hadden of ik ernaar mocht kijken op mijn leeftijd," herinnert de regisseur zich.

Vreemd gedrag
Millers eigen gevaarlijke film belooft ook erg spannend te worden en gaat over acteur Anthony Miller (Russell Crowe) die vreemd gedrag begint te vertonen tijdens het opnemen van een horrorfilm.Zijn vervreemde dochter Lee (Ryan Simkins) vraagt ??zich af of hij terugvalt in zijn vroegere verslavingen of dat er iets sinisters aan de hand is.

In de bioscoop
The Exorcism zal in de Verenigde Staten een bioscooprelease krijgen vanaf 7 juni. Er is nog geen Nederlandse releasedatum bekendgemaakt.

NieuwsFilm

meest populair