Emma Deckers pakt je weer in met zomerse foto vanaf het Spaanse strand

Emma Deckers pakt je weer in met zomerse foto vanaf het Spaanse strand

De Nederlandse actrice timmert rustig aan de weg en is nu in Valencia.

De dochter van Daphne Deckers en Richard Krajicek weet zich steeds meer in de kijker te spelen. Dit deed ze voorheen vooral op Instagram, maar de afgelopen periode duikt Emma Deckers ook op in films.

Eerder dit jaar speelde ze een rol in de komedie Scotoe van regisseurs Jamel Aattache, Mohammed Chaara en Sinan Eroglu. Ze was in de film te zien met onder meer Melisa Pamuk, Oscar Aerts en Ferdi Stofmeel.

Mooi rood
Op haar Instagram deelt de 26-jarige Emma al jarenlang de nodige zomers kiekjes. Dit weekend komt ze met een foto vanaf het strand in Valencia en we zien haar in een rode bikini.

"Rode slushy altijd het best," schrijft Emma erbij en dan wijst ze uiteraard op haar drankje in haar hand: het bekende ijsdrankje vol kleurstoffen. In dit geval matcht de slushy goed bij haar kledingkeuze. Wil je de foto van Emma Deckers op het strand graag zien? Je vindt deze op haar Instagram-pagina.

Meer films
Emma zit overigens niet alleen maar op het strand. Ze heeft de opnames voor de komedies De Break-Up Club met Juvat Westendorp en Holly Mae Brood en Dubbel Zes met Abbey Hoes en Jim Bakkum er al opzitten.NieuwsFilm

meest populair