Joseph Quinn traint als nooit tevoren voor 'The Fantastic Four'-rol: "Keihard aan de bak"

Joseph Quinn traint als nooit tevoren voor 'The Fantastic Four'-rol: "Keihard aan de bak"

De acteur brengt behoorlijk wat uurtjes door in het krachthonk om zich klaar te stomen.

Wanneer een acteur een belangrijke rol als superheld of schurk weet te bemachtigen bij Marvel of DC moet er keihard getraind worden. Dat is niet anders voor Joseph Quinn, die te zien zal zijn als Johnny Storm in The Fantastic Four-reboot. Hij laat zich nu uit over zijn voorbereiding.

Quinn werd voornamelijk bekend dankzij het laatste Stranger Things-seizoen. Hij was een van de populairste personages in de geliefde Netflix-serie en heeft sindsdien de rollen voor het oprapen. Zo zal hij buiten de Marvel-film ook te zien zijn in A Quiet Place: Day One.

Trainen
De opnames van The Fantastic Four-reboot zijn nog niet begonnen, maar dit geeft Quinn wel genoeg tijd om zich klaar te maken voor de rol. De acteur brengt namelijk behoorlijk wat uurtjes door in het krachthonk en volgt ook een streng dieet.

Tijdens een recent interview zegt Quinn hier het volgende over: "Ik let heel erg op wat ik eet en ik ben begonnen met gewichtheffen. Ik werk met een fantastische coach. Als je iemand als je persoonlijke coach wilt, ga je voor hem. Het is een boom van een kerel die heel erg goed is in wat hij doet. Hij laat mij dingen doen, die ik eigenlijk helemaal niet wil doen!"

Nog even wachten
Hoe Quinn er precies uit komt te zien, daar komen we pas volgend jaar achter. The Fantastic Four-blockbuster zal namelijk in de zomer van 2025 in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.NieuwsFilm

meest populair