Luke Wilson zegt dat Reese Witherspoon hem inspireerde om op zijn best te zijn voor 'Legally Blonde'

Luke Wilson zegt dat Reese Witherspoon hem inspireerde om op zijn best te zijn voor 'Legally Blonde'

"Oké, nu moet ik me concentreren," dacht de acteur na het zien van Reese Witherspoon op de set.

Acteur Luke Wilson onthulde in een interview met People dat hij, ondanks dat hij een rol speelde in de romkom Legally Blonde, het genre niet als zijn ding beschouwt.

Wilson herinnert dat hij dacht: "Het is niet bepaald mijn smaak, maar het zal leuk zijn om aan mee te werken en Reese (Witherspoon) lijkt me geweldig."

Concentratie
Witherspoon, die de hoofdrol van Elle Woods speelde, bleek volgens de acteur inderdaad geweldig te zijn om mee samen te werken.

"De eerste dag dat ik zag hoe ze gekleed was, ze praatte en zich gedroeg, dacht ik alleen maar: 'Oké, nu moet ik me concentreren."

Iets heel erg cools
"Ik dacht 'Ze doet iets heel erg cools en ik kan me maar beter vastklampen en mijn best doen om de beste heteroman naast haar te spelen,'" herinnert Wilson zich.De acteur speelde in de film uit 2001 de rol van Emmett, een advocaat en de liefdesinteresse van Elle.

Powercouple
In het vervolg Legally Blonde 2: Red, White & Blonde uit 2003, stapten de personages zelfs in het huwelijksbootje.Legally Blonde en Legally Blonde 2: Red, White & Blonde zijn te bekijken via Pathé Thuis.

NieuwsFilm

meest populair