Romy Monteiro kleedt zich om voor haar nieuwste hobby om haar lichaam fit te houden

Romy Monteiro kleedt zich om voor haar nieuwste hobby om haar lichaam fit te houden

De Nederlandse ster Romy Monteiro heeft het met Pilates goed naar haar zin.

Na in 31 afleveringen te hebben gespeeld van Goede tijden, slechte tijden leek het er even op dat Romy Monteiro ambities had om een carrière te starten in de Nederlandse filmwereld. Vooralsnog is het er niet van gekomen. Haar fans vinden haar op dit moment vooral op Instagram.

Dat Romy heel wat fans heeft, blijkt wel uit het aantal volgers dat ze heeft: maar liefst 144 duizend. Ze post de afgelopen periode iets minder, maar afgelopen weekend deelde ze beelden vanuit de kleedkamer.

Pilates
Vorig jaar werd Romy nog 'de mooiste vrouw van Nederland' volgens FHM. Die titel werd haar onlangs ontnomen door presentatrice Gwen van Poorten. Romy eindigde dit jaar op de achtste plaats.

Het wordt op haar Instagram al snel duidelijk dat Romy ook een behoorlijke fitgirl is. Ondanks dat ze soms best wel een hamburger lust, sport ze er flink op los. Ze heeft ook pilates ontdekt.

Kleedkamer
Pilates kan helpen bij het verbeteren van de flexibiliteit, kracht, uithoudingsvermogen, lichaamshouding en algehele welzijn. Een duidelijk gesponsorde video onthult Romy nu in de kleedkamer en in actie tijdens een pilatessessie. "Pilates is ons nieuwe ding!" schrijft ze erbij.NieuwsFilm

meest populair