Hoe zit het met deze aanstaande peperdure Netflix-film met alleen maar grote namen?

Hoe zit het met deze aanstaande peperdure Netflix-film met alleen maar grote namen?

Honderden miljoen werden blijkbaar al uitgegeven aan 'The Electric State'.

Netflix brengt elk jaar weer de nodige films en series uit, maar een blockbuster waar de nodige cinefielen naar uitkijken is zonder enige twijfel The Electric State. Het is echter al een behoorlijke lang stil rondom deze film.

De streaminggigant kondigde de film al twee jaar geleden aan, maar de opnames waren nog niet goed en wel een half jaar onderweg toen er een ramp gebeurde. Een bemanningslid kwam tijdens de opnames om het leven, waarop de opnames werden stilgelegd.

Toch nog
Dit betekent echter niet dat Netflix de hoop op heeft gegeven. Begin vorig jaar kregen we te horen dat de opnames van The Electric State afgerond waren.

Sindsdien hebben we er niks meer van vernomen, maar als we kijken hoeveel de streamingdienst aan de blockbuster heeft uitgegeven, gaat deze er vast en zeker wel komen.

Grote namen
De film werd namelijk gemaakt door de broers Joe en Anthony Russo, bekend van diverse Marvel-blockbusters. Zij wisten ook een geweldige cast te strikken, aangezien de hoofdrol is weggelegd voor Millie Bobby Brown. Zij staat er echter niet alleen voor.


Andere belangrijke rollen zullen worden ingevuld door o.a. Chris Pratt, Ke Huy Quan, Stanley Tucci, Jason Alexander, Brian Cox, Giancarlo Esposito, Anthony Mackie én Billy Bob Thornton. De grote vraag is nu, wanneer krijgen we deze dan nu eindelijk te zien?

Hoop
Fans kunnen niet wachten, al helemaal toen zij kregen te horen dat Netflix naar verluidt maar liefst al 320 miljoen dollar in The Electric State heeft geïnvesteerd (al we World of Reel mogen geloven).


Meerdere filmwebsites hebben contact opgenomen met de streamingdienst, maar Netflix moet hier nog op reageren. Gezien de enorme hoeveelheid tijd en energie die in de blockbuster is gestoken, zal meer nieuws ongetwijfeld snel volgen. Het gerucht dat de ronde doet is dat de film later dit jaar nog te zien zal zijn.

NieuwsFilm

meest populair