Poster 'Venom 3' hint naar belangrijke dood en verhuizing naar MCU

Poster 'Venom 3' hint naar belangrijke dood en verhuizing naar MCU

Er is al bevestigd dat dit het laatste deel wordt in Sony's universum...

De onlangs uitgekomen trailer voor Venom: The Last Dance heeft tot theorieën geleid dat ofwel Eddie Brock (Tom Hardy) of Venom ten onder zal gaan in hun afsluitende avontuur. LET OP: SPOILERS!

Een nieuwe, door fans gemaakte poster lijkt op een explosief einde te hinten voor Brock in de aankomende 'Sony'-titel. Hoe dit gaat gebeuren, blijft vaag, maar de symbioot staat duidelijk centraler.

Bekijk het affiche hieronder
In The Last Dance moet het duo het opnemen tegen zowel menselijke tegenstanders als buitenaardse dreigingen. Zo laten de beelden bijvoorbeeld een gevecht zien met een enorm monster.

Dit wezen vertoont overeenkomsten met Marvels Xenophage die een voorliefde heeft voor de hersenen van symbiootgastheren naarmate zij langer aan elkaar gebonden zijn. Na al die jaren moet Brock dus behoorlijk lekker smaken en dat maakt hem een prima maaltijd.

Toekomst in het MCU
Fans speculeren daarnaast volop over een verhuizing naar het Marvel Cinematic Universe. Zo zegt een theorie dat Venom het bewustzijn van zijn dode SSU-lichaam zou kunnen overbrengen naar het stukje symbioot dat werd achtergelaten in Spider-Man: No Way Home. Als dit gebeurt, krijgt Venom dáár een tweede leven en kan hij zelfs eindelijk de strijd aangaan met Tom Hollands webslingeraar.NieuwsFilm

meest populair