3 grote films op SkyShowtime die je dankzij Ziggo gratis kijkt

3 grote films op SkyShowtime die je dankzij Ziggo gratis kijkt

De bekende telecomaanbieder biedt de content van de populaire streamingdienst SkyShowtime gratis aan.

Ziggo werkt sinds vorig jaar samen met SkyShowtime. Klanten met een TV Max-abonnement krijgen nu toegang tot de films en series van de streamingdienst. Deze drie goede films kun je nu gratis op SkyShowtime kijken dankzij Ziggo.

Oppenheimer (2023)
Regie: Christopher Nolan | Cast: Cillian Murphy, Emily Blunt, Robert Downey Jr., e.a. | Kijk direct
De Amerikaanse natuurkundige J. Robert Oppenheimer staat aan het hoofd van de ontwikkeling van de atoombom. De realisatie van dit zeer geheime project zal uiteindelijk een beslissende rol spelen in de Tweede Wereldoorlog. Na de oorlog krijgt Oppenheimer het aan de stok met de regering. De overheid verdenkt hem ervan verboden communistische sympathieën te hebben.The Godfather (1972)
Regie: Frances Ford Coppola | Cast: Marlon Brando, Al Pacino, James Caan, e.a. | Kijk direct
Don Corleone is het hoofd van een machtige maffiafamilie in New York. Wanneer een concurrerende familie heroïne wil gaan dealen in zijn stad, verbiedt hij dat. Het gevolg? Een keiharde maffiaoorlog. Zijn jongste zoon Michael houdt zich daar in eerste instantie van buiten, maar wanneer er een moordaanslag wordt gepleegd op zijn vader, besluit het meest rechtschapen lid van de familie alles op alles te zetten om deze te wreken.Jason Bourne (2016)
Regie: Paul Greengrass | Cast: Matt Damon, Julia Stiles, Tommy Lee Jones, e.a. | Kijk direct
De voormalig spion Jason Bourne is op de vlucht voor de overheid en compleet van de radar verdwenen. Wanneer de eveneens ondergedoken oud-agent Nicky Parsons hem gestolen CIA-documenten bezorgt met informatie over een schimmig surveillanceprogramma dat de veiligheidsdienst wil opzetten, weigert Bourne in eerste instantie in actie te komen. Dat verandert wanneer Parsons hem confronteert met de rol die zijn overleden vader hierbij speelde.NieuwsFilm

meest populair