'M3GAN' krijgt "erotische jaren 90 thriller" spin-off SOULM8TE

'M3GAN' krijgt "erotische jaren 90 thriller" spin-off SOULM8TE

Zelf was het een van de grootste horrorhits van vorig jaar en er wordt aan een vervolg gewerkt...

Het blijkt dat M3GAN 2.0 niet het enige project is in het 'M3GAN'-Verse' waar we naar uit kunnen kijken. Voor 2026 staat er namelijk ook een spin-off gepland, eveneens van studio 'Blumhouse'.

Volgens Deadline zal de film de titel SOULM8TE krijgen en wordt hij aangekondigd als een erotische thriller uit de jaren 90.

Verhaal in het kort
Volgens het rapport zal Kate Dolan (You Are Not My Mother) het geheel regisseren. Zij herschreef een origineel concept van Rafael Jordan (Salvage Marines) uit een verhaal van James Wan, Ingrid Bisu en Jordan van studio 'Atomic Monster'.

In SOULM8TE verwerft een man een kunstmatig intelligente androïde om het verlies van zijn onlangs overleden vrouw het hoofd te bieden. In een poging een echt bewuste partner te creëren, verandert hij per ongeluk een ongevaarlijke liefdesbot in een dodelijke zielsverwant.

Ze heeft er zin in
"In wezen beschouw ik dit als een verkenning van relaties en eenzaamheid. Ondanks de technologische vooruitgang zijn er blijvende menselijke waarheden waar we niet aan kunnen ontsnappen en ik kijk er naar uit om in die diepten te duiken", aldus Dolan in een interview.NieuwsFilm

meest populair