Marvels 'Blade' verder in de problemen: Ook Mahershala Ali raakt steeds gefrustreerder

Marvels 'Blade' verder in de problemen: Ook Mahershala Ali raakt steeds gefrustreerder

Hoe lang blijft de destijds beoogde hoofdrolspeler nog aan boord?

Misschien kan 'Marvel Studios' maar beter de stekker uit hun geplande Blade-reboot trekken, want er is de laatste tijd meer sprake van achter- dan vooruitgang. Nu begint ook de ster te morren.

Het is vijf jaar geleden dat voor het eerst werd aangekondigd dat Mahershala Ali de hoofdrol zou gaan spelen als de opvolger van Wesley Snipes. Sindsdien is het een draaideur van schrijvers en regisseurs.

Vermoeiend proces
Een nieuw rapport van 'The Hollywood Reporter' vermeldt dat Ali "steeds meer en meer gefrustreerd raakt" door het langdurige ontwikkelingsproces, wat natuurlijk volkomen begrijpelijk is.

Bijna elk project dat naast Blade werd aangekondigd op de Comic Con van 2019, inclusief Doctor Strange in the Multiverse of Madness en Thor: Love and Thunder, is inmiddels al gefilmd en uitgekomen.

Al miljoenen dollars verspild
Oorspronkelijk zou Bassam Tariq de boel regisseren, maar hij werd toch niet geschikt bevonden. De studio koos toen voor Yann Demange die onlangs het project ook weer verliet en een paar weken voor de start van de productie kwamen de stakingen.


Het is moeilijk te zeggen hoeveel geld er tot nu toe is uitgegeven, maar het zal niet te weinig zijn. Het rapport meldt zelfs de bouw van een enorme treinset uit de tijd toen Tariq nog aan het roer stond.

NieuwsFilm

meest populair