Sony maakt eindelijk eigen live-action 'Spider-Man' en zoekt acteur voor Miles Morales

Sony maakt eindelijk eigen live-action 'Spider-Man' en zoekt acteur voor Miles Morales

Fans doen online al de nodige suggesties voor qua casting...

Na twintig jaar de focus te hebben gelegd op Peter Parker alias Spider-Man, is de laatste tijd ook het personage Miles Morales uitgegroeid tot een unieke bekendheid in de superheldenwereld.

Een nieuw gerucht zou licht kunnen werpen op het langverwachte live-action debuut van Morales. Tijdens een recente verschijning op 'The Hot Mic' beweerde Jeff Sneider dat studio 'Sony Pictures' begonnen is met het casten van een acteur voor de rol.

Manieren om te introduceren
Een heersende theorie is dat het komende Spider-Man: Beyond the Spider-Verse in een bepaalde hoedanigheid het personage kan laten verschijnen. Stemacteur Shameik Moore heeft aangegeven dit te willen.

Fans zijn in ieder geval erg blij met het nieuws dat 'Sony Pictures' eindelijk met een eigen Spider-Man project bezig is waar de webslingeraar zelf centraal staat in plaats van zijn vijanden (Venom, Morbius en binnenkort Kraven the Hunter).

Deze mogen het gaan proberen
Ook hebben ze al ideeën voor eventuele namen. Zo worden Caleb McLaughlin, Jaden Smith (zoon van Will Smith) en inderdaad Moore zelf op het sociale medium X genoemd als mogelijke kandidaten.NieuwsFilm

meest populair