3 toffe films om vanavond op Disney+ te streamen

3 toffe films om vanavond op Disney+ te streamen

Alles van het Huis van de Muis en meer: ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

Disney+ bevat niet alleen alle films uit het Huis van de Muis, maar dankzij Star ook een hoop andere content. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie interessante, leuke filmtips voor je op een rijtje gezet.

The Little Mermaid (2023)
Regie: Rob Marshall | Cast: Halle Bailey, Jonah Hauer-King, Melissa McCarthy, e.a. | Kijk direct
De roodharige zeemeermin Ariel is nieuwsgierig naar de mensenwereld, maar haar vader verbiedt haar elk contact met mensen. Na een schipbreuk redt ze echter het leven van de jonge prins Eric, waarna ze vastberaden is om samen met hem te zijn. Ze sluit een deal met de zeeheks Ursula om een leven op vaste land te kunnen ervaren. Het blijkt een deal met grote gevolgen.Fire Island (2022)
Regie: Andrew Ahn | Cast: Joel Kim Booster, Bowen Yang, Conrad Ricamora, e.a. | Kijk direct
Twee beste vrienden trekken voor een week naar Fire Island, een plek voor de kust van Long Island. Deze plek is een toevluchtsoord voor queers. Met behulp van enkele bonte vrienden en goedkope roséwijn belanden ze op hun bestemming. Op het eiland hopen ze een onvergetelijk zomeravontuur te beleven, maar natuurlijk vindt er ook het nodige drama plaats.Soul (2020)
Regie: Pete Doctor en Kemp Powers | Cast: Jamie Foxx, Tina Fey, Rachel House, e.a. | Kijk direct
De gedesillusioneerde muziekleraar Joe Gardner, die droomt van een carrière als jazzmuzikant, belandt na een ongeluk in een bijzondere wereld waar zielen gekweekt worden voordat ze naar aarde afreizen en bezitnemen van lichamen. Samen met de cynische 22 probeert Gardner terug te keren als mens.NieuwsFilm

meest populair