Verbluffende Katja Schuurman staat binnenkort in VROUW Glossy

Verbluffende Katja Schuurman staat binnenkort in VROUW Glossy

Katja komt weer met opvallende beelden op haar Instagram, waar ze 498K volgers heeft.

Op dit moment is Katja Schuurman te zien op het witte doek. Ze speelt de hoofdrol in de komedie De Mooiste Dag van Appie Boudellah. Maar de actrice heeft meer dingen te doen. Ze moet ook nog haar eigen ondergoed promoten.

De afgelopen weken zagen we Katja al meerdere malen in pikante beelden voorbij komen op Instagram, bijvoorbeeld te zien in het artikel Katja Schuurman deelt exclusieve behind-the-scenes beelden van haar nieuwste nachtmode van eind mei.

Reportage
Binnenkort is Katja te zien in het magazine VROUW Glossy en daarvoor liet ze een uitgebreide fotoshoot nemen op het strand. De beelden deelde ze in een nieuwe video. "Binnenkort in de VROUW Glossy met alle lingerie van onze Pavo Couture by Katja & Elise collectie!" schrijft Katja op Instagram.

We zien haar onder meer op het strand liggen, door het zand rollen en een paar keer dondert ze bijna in het water. Heel charmant allemaal.

2024
Het lijkt erop dat Katja ook in 2024 heel wat aandacht krijgt en weet te vergaren. Later dit jaar is ze ook nog te zien in de bioscoopfilm De Mannenmaker. De komedie van Jamel Aattache verschijnt in oktober op het witte doek.

Wil je Katja op het strand zien? Je vindt de zomerse beelden op haar Instagram-pagina.

NieuwsFilm

meest populair