Kevin Bacon geeft op: Eén dag als 'normaal persoon' is te veel gevraagd

Kevin Bacon geeft op: Eén dag als 'normaal persoon' is te veel gevraagd

De acteur is zo gewend beroemd te zijn dat hij zich niet kan aanpassen aan een 'incognito' levensstijl.

Veel 'gewone mensen' dromen ervan beroemd te zijn, overal binnen te kunnen komen en met geld over de tafel te kunnen gooien. Kevin Bacon, al decennialang een grote naam in Hollywood, wilde echter eens onbekend zijn, maar dit pakte toch anders uit dan gedacht.

Bacon, o.a. bekend van films als Mystic River en X-Men: First Class, wilde wel eens een normaal leventje kunnen leiden. De 66-jarige acteur wordt vaak herkend en vond het interessant om eens even 'incognito' door het alledaagse leven te kunnen gaan.

Test
Tijdens een recent interview laat Bacon weten hoe dit eraan toe ging: "Ik mag niet klagen, maar ik heb nogal een herkenbaar gezicht. Gewoon een bril en een hoed opzetten werkt voor mij helaas niet". De acteur schakelde dus de hulp in van een specialist.

Met een nepgebit en een valse neus ging Bacon onherkenbaar een winkelcentrum in Los Angeles bezoeken. Hoewel dit werkte en de geliefde acteur door niemand herkend werd, kon hij hier niet echt van genieten.

Bizar
Zo vervolgt Bacon: "Niemand herkende me. Mensen liepen mij straal voorbij. Ergens was dit heel fijn, maar niemand was vriendelijk. Niemand kwam op me af om tegen me te zeggen: 'Ik hou van je'. Ik moest in de rij gaan wachten om even 'snel' een koffie te kunnen kopen".


"Ik kwam er al snel achter dat dit helemaal niet zo leuk is als verwacht. Ik dacht bij mezelf: 'Dit is rot. Ik wil weer beroemd zijn!'"

NieuwsFilm

meest populair