Voormalige tienersterretje Madisyn Shipman is nu 21 jaar en shockeert fans op Instagram

Voormalige tienersterretje Madisyn Shipman is nu 21 jaar en shockeert fans op Instagram

Je kent deze actrice mogelijk uit de serie Game Shakers van Nickelodeon.

Madisyn Shipman gaat al heel wat jaartjes mee in Hollywood. Ze speelde lange tijd in de Nickelodeon-sitcom Game Shakers en ze kreeg later een stemrol in de animatiefilm The Peanuts Movie en de komedie Ordinary World.

Ondertussen is de in North Carolina geboren actrice, zangeres en model alweer even 21 jaar. Ze is overduidelijk geen onschuldig tienersterretje meer. Op Instagram heeft ze een mooie 2,1 miljoen volgers en die trakteert ze steeds vaker op allerlei opvallende posts.

Minder braaf
Waar haar posts de afgelopen jaren regelmatig bestonden uit de zomerse strandfoto's, plaatst ze tegenwoordig overduidelijk wat meer in het oog springende foto's van zichzelf op Insta.

Online zijn de reacties wisselend. Sommigen krijgen er geen genoeg van, anderen zijn eerder "Ik had dit van Babe verwacht, niet van Kenzie," is een van de kritischere reacties onder een van haar posts. Een ander: "Mijn jeugd...".

Zomers
Als je binnenkomt op haar Instagram-pagina, dan valt gelijk op waarom: de nog erg jonge actrice lijkt zich helemaal te storten op dit soort business. Het zal haar ongetwijfeld meer opleveren dan haar Hollywoodcarrière.

Ook interessant
Spectaculaire Nicolette Kluijver deelt foto's uit Beau Monde: "De zon schijnt daar wel"
Wie dol is op programma's waarin bekende Nederlanders gezamenlijk een avontuur beleven, zit goed bij het RTL-programma Over de Oceaan. Een van de deelnemers is... [Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair