Maika Munroe's hartslag sloeg daadwerkelijk op hol toen ze Nicolas Cage zag als 'Longlegs'

Maika Munroe's hartslag sloeg daadwerkelijk op hol toen ze Nicolas Cage zag als 'Longlegs'

We worden nu toch wel héél erg nieuwsgierig naar de performance van de acteur...

Longlegs, een horrorproject van regisseur Oz Perkins (zoon van Psycho-Anthony) verschijnt morgen in de bioscoop en hoewel de laatste trailer al is uitgebracht, gaan de promo's gewoon door.

In de nieuwste, hieronder te bekijken, zien we hoe hoofdrolspeelster Maika Monroe (It Follows) reageerde toen ze medespeler Nicolas Cage voor het eerst zag als zijn seriemoordenaarpersonage.

Van 75 naar 170 slagen per minuut
Blijkbaar hadden de filmmakers zelfs een hartslagmeter op Monroe geplakt tijdens het opnemen van de scène, omdat de promo laat horen hoe angstig hoog haar hartslag werd bij de confrontatie met Longlegs.

Als je bang bent voor spoilers, geen zorgen, want Cage is onherkenbaar gemaakt. Het verhaal zou "in de trant van klassieke psychologische Hollywoodthrillers zijn".

Race tegen de klok
FBI-agent Lee Harker (Monroe) is een begaafde nieuwe rekruut die wordt toegewezen aan de onopgeloste zaak van een ongrijpbare psychopaat.


Terwijl de zaak complexe wendingen neemt en bewijs van het occulte aan het licht komt, ontdekt Harker een persoonlijke connectie met de meedogenloze killer en moet zij voorkomen dat hij de levens van een onschuldige familie opeist.

NieuwsFilm

meest populair