Dit wist je niet over Johnny Depp: "ik speel er zelfs mee"

Dit wist je niet over Johnny Depp: "ik speel er zelfs mee"

Johnny Depp verzamelt barbiepoppen om zijn filmrollen te oefenen en beter in zijn personages te kruipen.

Johnny Depp is vrij excentriek. Nu is dat niet ongewoon onder artiesten, maar de acteur uit Pirates of the Caribbean en Fantastic Beasts spaart barbiepoppen ... en speelt ermee.

In eerdere interviews bij The Ellen Show en The Graham Norton Show vertelde hij al eens dat zijn poppencollectie door zijn dochter Lily Rose Depp begon. Ze speelden samen - soms met huisvriend Marilyn Manson - en de verzameling groeide.

Dure edities
Onder de poppen zitten personages van zijn filmrollen. Ook heeft hij edities van de High School Musical, Beyoncé en Marilyn Monroe. Johnny Depp gebruikt ze om zijn rollen te oefenen en beter in zijn personages te kruipen.

Niet duidelijk is of hij als Barbie-fan ook naar de film Barbie heeft gekeken en wat hij daarvan vond. Johnny spaart overigens ook props van filmsets, cd's en dvd's. De YouTube-video van eHacker vertelt meer over zijn hobby.

Veel waarde
Bij de reacties vinden sommigen het geen vreemde hobby, daar bepaalde collector items ontzettend veel waard zijn. Daarnaast is een rollenspel een uitstekende manier om te oefenen of trauma's te verwerken of iets te begrijpen.NieuwsFilm

meest populair