Bijna 20 jaar later: 'The Devil Wears Prada' krijgt een vervolg

Bijna 20 jaar later: 'The Devil Wears Prada' krijgt een vervolg

Disney is hun box-office klapper nog niet vergeten en wil dit succes herhalen met het vervolg.

In 2006 wist 20th Century Fox (nu Disney) hoge ogen te gooien met The Devil Wears Prada. Nu, maar liefst bijna 20 jaar later, werkt 'Het Huis van de Muis' aan een vervolg. Wat mogen we hiervan verwachten?

In het origineel zijn de hoofdrollen weggelegd voor drie topactrices, namelijk Anne Hathaway, Emily Blunt én Meryl Streep. De belangrijkste rol wordt ingevuld door Hathaway, die in de huid kruipt van Andrea.

Verhaal
Zij laat haar kleine dorpje achter en verhuist naar New York, waar ze een baan weer te versieren bij één van de grootste modebladen. Andrea wordt de assistente van hoofdredactrice Miranda Priestly (Streep), maar dit is allesbehalve leuk en makkelijk...

Het origineel bleek een gigantische hit te zijn voor Disney. The Devil Wears Prada kostte 35 miljoen dollar om te maken, maar bracht maar liefst meer dan 326 miljoen dollar op. Aline Brosh McKenna neemt wederom het script voor haar rekening.

Wat te verwachten
Het is nog niet bekend of alle drie de dames terugkeren, maar het gerucht dat nu de ronde doet is dat Priestly alle zeilen moet bijzetten om haar modeblad te redden, aangezien het moeite heeft met de concurrentie van grote websites.


Priestly zal haar voormalige assistente, Emily Charlton (Blunt), moeten zien te overtuigen haar te helpen. Charlton heeft nu een belangrijke positie bij een groot bedrijf gespecialiseerd in marketing en dit kan Priestly nu wel gebruiken.

NieuwsFilm

meest populair