Zendaya zorgde met deze pikante scène voor een van de meest gepauzeerde momenten in 2021

Zendaya zorgde met deze pikante scène voor een van de meest gepauzeerde momenten in 2021

'Malcolm & Marie' draait om het einde van een mislukt huwelijk, maar bevat alsnog 'spannende momenten' tussen het koppel.

Zendaya is een behoorlijk grote naam in de entertainmentwereld. Niet alleen is ze actief als actrice, ook als model is ze enorm geliefd en veelgevraagd. In 2021 zorgde zij weer voor een behoorlijk spraakmakend moment in haar carrière.

Zendaya wist al eerder hoge ogen te gooien in bijvoorbeeld Euphoria en het Dune-tweeluik. Eerder dit jaar was het weer raak, met de erotische Challengers. Dit is echter verre van de enige film waar 'pikante scènes' van de actrice in zitten.

Verhaal
In 2021 was Zendaya te zien in de zwart-wit film Malcolm & Marie van Sam Levinson. De film volgt een nacht in het leven van regisseur Malcolm (gespeeld door John David Washington) en zijn vriendin Marie (Zendaya).

Na de première van Malcolms nieuwe film wacht hij thuis in spanning op de eerste recensies. Dit wordt echter een nacht vol discussies, onthullingen en confrontaties, waarin Malcolm en Marie de nodige keren clashen om verschillende redenen.

Relatie
Het verhaal van de film draait om de spanningen in hun relatie, die worden blootgelegd door een reeks verhitte argumenten. Zo voelt Marie zich ondergewaardeerd en niet erkend voor haar rol in Malcolms succes, terwijl hijzelf worstelt met zijn eigen ego en onzekerheden.


Ondanks het feit dat de film dus vol zit met emotionele conflicten, zitten er ook 'pikante scènes' in die een intrigerende tegenhanger bieden aan de intense ruzies. Deze tonen de complexe dynamiek van hun relatie, waarin liefde en lust hand in hand gaan met pijn en wrok.

Gepauzeerde momenten
Deze intieme scènes werden behoorlijk vaak opnieuw bekeken door de kijkers, niet alleen vanwege het feit dat Zendaya vandaag de dag wordt gezien als een van de mooiste vrouwen in Hollywood maar ook vanwege de intensiteit en de chemie tussen de twee acteurs.


Wel hadden sommige kijkers kritiek op het feit dat er een leeftijdsverschil is van 12 jaar tussen de acteurs (op het moment van filmen was Washington 35 en Zendaya dus 23). Mocht je interesse hebben in de film, Malcolm & Marie staat gewoon op Netflix.

Ook interessant
Deze pikante scène is het meest gepauzeerde moment in memorable 25-jaar oude film
Deze Amerikaanse misdaadfilm van John McNaughton verscheen in 1998. De film zit vol met plotwendingen, waardoor je goed moet blijven opletten wil je alles begrijpen. Een scène zullen de nodige kijkers echter nog lang niet... [Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair