Nederlandse kijkers snel klaar met 'Beverly Hills Cop': wereldwijd wel een monsterhit

Nederlandse kijkers snel klaar met 'Beverly Hills Cop': wereldwijd wel een monsterhit

Beverly Hills Cop: Axel F niet meer op nummer één in de Netflix Top 10 in Nederland.

De nieuwste Netflix-blockbuster Beverly Hills Cop: Axel F is nog geen week te streamen en nu heeft de actiekomedie al de eerste plaats verloren in de Nederlandse Netflix Top 10.

De Top 10 heeft namelijk een nieuwe koploper gevonden in de misdaadthriller In the Land of Saints & Sinners van regisseur Robert Lorenz (The Marksman). Niemand minder dan Liam Neeson speelt de hoofdrol in die film.

Wereldwijd wel succesvol
Netflix heeft onthuld dat Beverly Hills Cop: Axel F de beste debuutcijfers liet zien voor een Netflix Original in 2024. In de eerste week werd de vierde Beverly Hills Cop namelijk 41 miljoen keer bekeken, met 80,7 miljoen kijkuren.

Tot op heden boekte Atlas met Jennifer Lopez de beste kijkcijfers met 28,2 miljoen kijksessies. Daarna volgens de films Trigger Warning (25,7 miljoen), Rebel Moon - Part Two: The Scargiver (21,4 miljoen) en Spaceman (8,8 miljoen).

Geen Original
De kijkcijfers in Nederland zijn niet bekend. Opvallend is dat In the Land of Saints & Sinners geen Netflix Original is en begin dit jaar nog in de bioscoop te zien was. Liam Neeson lijkt een publiekslieveling in Nederland.


Ook interessant
Netflix-kijkers in de ban van grote bioscoophit uit 2022: "magisch en uitbundig" [Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair