Horrorfans opgelet: Sam Raimi gaat weer een 'old school' horrorfilm maken

Horrorfans opgelet: Sam Raimi gaat weer een 'old school' horrorfilm maken

De titel is 'Send Help' en wordt zijn eerste griezelproject sinds 2009...

Regisseur Sam Raimi maakte zijn eerste stappen in de wereld van de horror met de alom geliefde Evil Dead-trilogie, de culthit Darkman en jaren later als tussendoortje het vermakelijke Drag Me To Hell.

Hoewel genrefans hem altijd in de eerste plaats als een horrormaker zullen zien, zou hij later aan het roer staan van enorme blockbusters, zoals de trilogie van Spider-Man films (2002-2007) met Tobey Maguire.

Terug naar zijn roots
Gisteren meldde 'Deadline' dat Raimi zijn naam heeft verbonden aan een project getiteld Send Help. En na 15 jaar diverse horrorfilms- en series te hebben geproduceerd, gaat hij nu zelf weer achter de camera staan.

Interne bronnen beschrijven het verhaal als volgt: Een thrillerachtige mix tussen Misery en Cast Away met twee handen die zich afspeelt op een eiland.

Bedenkelijke schrijvers
Het scenario is geschreven door het duo Damian Shannon en Mark Swift. Andere scripts van hun hand leverden eerder de twijfelachtige cross-over Freddy vs. Jason en de reboot van Friday the 13th op.


Onlangs werd het herschreven door Scott Beck and Bryan Woods die verantwoordelijk zijn voor de stukken betere A Quiet Place-reeks.

NieuwsFilm

meest populair