Begin Bastards al in oktober?

Zou het er dan eindelijk van komen? Quentin Tarantino praat al jaren over zijn geplande project Inglorious Bastards. Het zou geen echte remake zijn van de film uit 1978 (ook wel Quel maledetto treno blindato genoemd) maar eerder een hommage. Michael Madsen is ook al jaren "gecast" als hoofdpersoon, maar of de film ooit zou worden gemaakt...

Kennelijk dus wel. Een aantal maanden geleden meldde Tarantino dat het script eindelijk af is. Toen werd bekend dat het waarschijnlijk twee films zouden worden. En nu zijn Harvey Weinstein en Lawrence Bender, die vaak met Tarantino samenwerken, aangekondigd als producers, en is er zelfs een startdatum: oktober dit jaar nog zal er met filmen begonnen worden. Er wordt zelfs gehoopt de film voor het festival van Cannes (in mei 2009) al af te hebben.

Overigens meldt Nikki Fincke van Deadline Hollywood Daily dat de Weinstein's de film niet (geheel) zullen financieren, en dat Tarantino het script daarom naar vier van de grote studio's heeft gestuurd. Verder meldde zij dat er kennelijk met Brad Pitt wordt gepraat over een van de andere hoofdrollen.



NieuwsFilm

meest populair