Algemeen

Na Hancock: Hercules?

door Hedwig van Driel op 23.07.2008 om 13:30 in Algemeen
Peter Berg, acteur, en regisseur van o.a. Very Bad Things, Friday Night Lights en The Kingdom, boekte recentelijk met Hancock groot succes aan de box-office. Een volgende big budget project is daarom alweer aangekondigd: hij zal een nieuwe film over de Griekse held Hercules regisseren.

De film, voluit Hercules: the Thracian Wars, is gebaseerd op een strip van Steve Moore. Deze Moore is geen familie is van Alan, maar werkte wel een aantal keer met hem samen. Ryan Condal zal het script schrijven.

Het is schijnbaar een meer menselijke kijk op de saga, waarin Hercules "meer man dan God" is, en niet alleen met letterlijke monsters worstelt.

Het is niet het enige project voor Berg: zijn naam wordt ook genoemd in verband met de nieuwe versie van Dune.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Roi

Avatar

Dat kan wat leuks worden!

Sha

Avatar

Makkelijke reactie hoor Smiley face

En...dit kan ook totaal niet iets leuks worden..!

evil_graigje

Avatar

Hercules is toch niet aan mij besteed, maar elke keer als ik "Dune" hoor spits ik mijn oren. Sinds jaren ben ik een fan van de boeken reeks. En ook de Miniserie kan ik ondanks de mindere effecten goed waarderen, en de David Lynch versie is in mijn ogen een klassieker ondanks dat hij niet geweldig was.

Na het zien van "The Kingdom" Zou ik zeggen dat kan wel wat worden die nieuwe "Dune". Maar toen zag ik "HanGcock" en jij die "G"is geen typfout. Die film weet niet wat hij wil zijn, comedy, drama of actie. Alle element worden in die film maar matig uitgevoerd en op het einde staat de film bol van vals sentiment. En laat ik maar zwijgen over de playstion 2 effecten.

Nu vrees ik het ergste voor "Dune" maar ik hoop van harte dat ik me vergis.

ateerling

Avatar

Laat Peter Berg maar geworden die red zich wel met deze klussen

Feoreunn

Avatar

Aargh, brutalisering van de Griekse mythologie :r

s0k

Avatar

Vooral de Director's Cut van The Kingdom was zeker aardig werk van deze heer. Maar voor de rest heeft hij niet zeer overtuigend werk afgezet. Zet hij een film over Hercules in deze toon neer, dan zal het wel slagen. Denk ik.

En voor dhr. Feoreunn, voor griekse mythologie duik je maar de boeken en geschriften in. Denk je dit correct terug te vinden in films, mag je eerst ten rade gaan bij jezelf. Rammende idioot.

NieuwsFilm

meest populair