Vin Diesel regisseert prequel F&F4

De Amerikaanse acteur Vin Diesel (The Fast and the Furious, Pitch Black) zal een prequel van 20 minuten regisseren op het voor 2009 geplande Fast and Furious, de vierde film uit de franchise.

In de prequel zullen Michelle Rodriguez, Sung Kang en Diesel zelf te zien zijn. De Amerikaan wil voorlopig nog niet kwijt of de kortfilm op dvd, online of op tv in première gaat.

Fast and Furious wordt een sequel op de eerste film. In de prequel zullen mogelijk ook gebeurtenissen uit de tweede en derde film verwerkt worden. Rodriguez speelde Letty in de eerste film, Sung Kang was Han in Tokyo Drift, en Diesel zelf vertolkte Dominic Toretto in de eerste film en had een korte cameo in de derde.

Fast and Furious wordt geregisseerd door Justin Lin (Better Luck Tomorrow, The Fast and the Furious: Tokyo Drift). In de film laait de vete tussen Toretto (Diesel) en agent Brian O'Conner (Paul Walker) weer op. Wanneer ze met een gemeenschappelijke vijand geconfronteerd worden, zijn ze plots genoodzaakt om samen te werken. De film wordt in Nederland gereleased op 11 juni 2009.



NieuwsFilm

meest populair