Algemeen

Vadim Perelman's Poltergeist?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Hedwig van Driel op 02.09.2008 om 12:15 in Algemeen
Dat er een remake van Poltergeist komt was al langer bekend. Een regisseur heeft het project alleen nog niet, en er worden kennelijk in onverwachte hoeken gezocht: regisseur Vadim Perelman (House of Sand and Fog, de op 11 september hier uitkomende film The Life Before Her Eyes), niet bepaald een standaard horrorregisseur, is in onderhandelingen om de remake op zich te nemen.

Of misschien is het niet eens zo'n bizarre keuze. Tenslotte gaat Poltergeist over een huis waar de nachtmerries van kinderen gestalte krijgen, en het gaat over hoe een familie reageert op een intense situatie... en de psychologische reacties van mensen op intense situaties, dat is nu net Perelman's specialiteit.

Het origineel, uit 1982, werd geregisseerd door Tobe Hooper naar een script dat medegeschreven was door Steven Spielberg. Dit keer zijn Juliet Snowden en Stiles White ingehuurd om het script te schrijven.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair