Video

Mirrors Opening Scene (RED BAND)

door Mohamed op 07.09.2008 om 00:50 in Video
Een ex-politieagent en zijn familie zijn het doelwit van een duistere kracht die spiegels als toegangspoort gebruikt. Regisseur Alexandre Aja heeft ook de remake van The Hills Have Eyes uit 2006 op zijn naam staan.

De openingsscene ziet er behoorlijk goor uit en is daarom niet geschikt voor iedereen. Ben je jonger dan 18 jaar, of heb je een zwakke maag dan adviseert Filmtotaal je om deze scene niet te bekijken.

Regie: Alexandre Aja
Cast: Kiefer Sutherland, Amy Smart, Paula Patton e.a.
NL release: 18 september 20089 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

tukkerstein

Avatar

Het loopt nu wel een beetje uit de hand. Dit bericht bevat 4 spellingsfouten:

"een duistere kracht die" in plaats van "een duister kracht, dat".

"opening scene" = "openingsscene"

"jouw" = "jou"

Lil Bro

Avatar

Die eerste is een personificatie, dat is wel mogelijk. "Een duistere kracht die"

Papigiulio

Avatar

Ah dit is dus die remake van die Koreaanse film "Into the mirror". Die was trouwens niet eens zo slecht, ben wel benieuwd wat ze hiervan hebben gemaakt ziet er iig goed uit.

junkiebobs

Avatar

Zoek de filmtoTAAL-fautuh: "toeganspoort" = "toegangspoort"

LuCos

Avatar

Hoe kunnen deze mensen nau rustig een film (met ondertittels) of deze site nau bekijken als ze telkens weer een spelvout in het bericht ontdekken.
Als het nou zo erg is dat de hele zin niet meer klopt dan kan ik het begreipen.

Denman

Avatar

Dus omdat de poster toevallig Mohamed heet, moet iedereen weer lopen ouwehoeren over een paar kleine details. Kijk toch lekker die trailer en zeg daar wat over.

Ik vind het in ieder geval een leuk voorstukje.
Lekker bloederig.

oogsnoepje

Avatar

Boeit mij in ieder geval weinig of de poster Mohamed of Henk zou heten. Spelfouten zijn dan wel weer wat minder (waar ik overigens iedereen op afzeik, ongeacht iemands huidskleur of afkomst), maar toch moet gezegd worden dat Mohamed qua inhoud tot nu toe wel betere berichten post dan sommige anderen hier, die alleen de trailer online pleuren en er verder niets bij schrijven (misschien wel omdat ze bang zijn voor gezeur om spelvouten? :E ).

Dus toch een voorzichtig complimentje van deze kant voor Mohamed Smiley face

Lijkt me een goed kijkbare film trouwens T+)

abba82

Avatar

Men post hier dus leuke trailers, clips enz. En dan gaat men ook nog lopen zeiken over taalfouten. Het was 00.50 toen het gepost werd misschien lag het daar aan. Nou ik weet nu wel zeker dat Mohamed zulke fouten niet meer zal maken. Hij wordt streng in de gaten blijkbaar.

Als de mensen die nu lopen te zeiken over de taalfouten nu ook een bedankje hadden neer gezet van leuke scene trouwens of iets dergelijks. Maar nee hoor, blijkbaar houden bepaalde mensen gewoon van zeiken.

palpower

Avatar

En nu terug OT: That's digusting.... Maar goed, dit is dan ook niet mijn soort film...

NieuwsFilm

meest populair