Algemeen

Poll: Wat is je favoriete DVD special feature?

door FilmTotaal op 08.09.2008 om 13:28 in Algemeen
[poll 113]

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

lykathea

Avatar

Voor mij is 't allerbelangrijkste het audiocommentaar, en dan 't liefst natuurlijk van de regisseur en/of scriptschrijver.

Ravaged

Avatar

Deleted scenes voornamelijk. Bloopers vind ik meestal ook wel interessant, evenals Making-of.

Audio Commentary is ook leuk, maar soms vrij saai. Hangt van film en cast af. Vond de AC van Lord of the Rings leuk om te horen. En Fight Club had geweldige AC, hoewel ik het wat zielig vond dat Bonham-Carter in haar eentje aan 't praten was.

merijnsa

Avatar

Making of maar dan moet het niet van die kontkusserij zijn. Het liefst een flinke B-roll met daarop de filmcrew in werking, dat blijft het vetste.

LuCos

Avatar

Nja, ik twijfel tussen Audio Commentaar en the Making of...

Meestal is the Making of... niet zo super gemaakt. Ik heb maar zelfde echt heel geboeid naar zon film gekeken. Maar de special dingen bij LotR extended vond ik allemaal boeiend om te kijken.
Ook heb ik laatst Superbad met Audio Commentaar gekeken, en die vond ik wel grappig.

Thiver

Avatar

Making of, maar dan graag wel een waarin op serieuze wijze door cast en crew (en het liefst ook nog enkele jaren later) op de film wordt teruggekeken en alle facetten worden besproken. Goed voorbeeld: Strength and Honour (Gladiator 3-disc).

Fortune

Avatar

Ik heb de trailer van de film die je net gezien hebt nooit echt begrepen als special feature.

Remco

Avatar

Absoluut het Audio Commentaar, toegegeven sommige zijn wat saai maar andere zijn geweldig zoals de John Carpenter /Kurt Russel commentaren.

LuCos

Avatar

Oja Easter Eggs zijn ook vaak leuk, maar ja, dan krijg je meestal de making of... film te zien

Muzzie

Avatar

De leukste extra die ik ooit zag staat op 'Final Destination 2', waar een gezellige buitenlandse professore de hersenactiviteit meet van enkele proefpersonen terwijl die de 'hoogtepunten' van de film bekijken.
Echt extreem grappig. :Y

Darthmar

Avatar

Audiocommentaar is meestal saai en voorspelbaar. Het komische audio-commentaar bij Broher Bear door de 'elanden' vond ik wel leuk.

NieuwsFilm

meest populair