Algemeen

Nieuwe foto W.

door FilmTotaal op 16.09.2008 om 13:26 in Algemeen
MTV heeft de hand weten te leggen op een nieuwe foto uit Oliver Stone's W., een film over het leven van George Bush. Ondanks de 'belofte' van Stone dat het geen anti-Bush film zou gaan worden geven alle posters en foto's, naar onze mening, een tegengesteld beeld. Wij verwachten een film waarin Bush wordt neergezet als een domme, kleurloze, saaie, ongeinteresseerde figuur die vooral de feestjes afloopt. Maar de tijd zal het leren, de première van W. is op 30 oktober.
4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

cyphax

Avatar

Wij verwachten een film waarin Bush wordt neergezet als een domme, kleurloze, saaie, ongeinteresseerde figuur die vooral de feestjes afloopt.

Waarom is dat per definitie een anti-Bushfilm? Kan goed gewoon waarheidsgetrouw zijn. Bush is nou eenmaal geen groot licht, hij heeft lopen eikelen met alcoholmisbruik vroeger... ze kunnen moeilijk die man als beter afschilderen dan ie is. Nouja, het kan wel, maar als je belooft een accuraat portret te maken moet je dat ook niet doen.

Chrischzz

Avatar

cyphax "Waarom is dat per definitie een anti-Bushfilm? Kan goed gewoon waarheidsgetrouw zijn. Bush is nou eenmaal geen groot licht, hij heeft lopen eikelen met alcoholmisbruik vroeger... ze kunnen moeilijk die man als beter afschilderen dan ie is. Nouja, het kan wel, maar als je belooft een accuraat portret te maken moet je dat ook niet doen."


Zo is het..

Planethugo

Avatar

Dom is ie waarschijnlijk wel maar kleurloos en saai niet denk ik. Tenminste aan die foto te zien ;)

LuCos

Avatar

Tja... tlijkt me toch nog steeds een interessante film, ben echt benieuwd. Ik denk niet dat het een super goede film zal zijn, maar in ieder geval vermakelijk genoeg om er naar de bioscoop voor te gaan.

NieuwsFilm