Algemeen

Shyamalan over Unbreakable 2

door Mark op 21.09.2008 om 16:32 in Algemeen
Acht jaar geleden kwam de film Unbreakable uit, een film van M. Night Shyamalan waarin het evil mastermind(Samuel L. Jackson) een gewone man(Bruce Willis) ervan probeert te overtuigen dat hij een superheld is. Het is altijd de bedoeling geweest om er een trilogie van te maken, maar verder dan het eerste deel is het nooit gekomen. Jackson heeft daar wel een theorie over:

"He was a victim of what Quentin [Tarrantino] was a victim of. 'Jackie Brown' is a great movie, but it's not 'Pulp Fiction 2.' 'Unbreakable' is a great movie, but it's not 'I see f**king dead people."

In deel twee zou de badguy ontsnappen uit een inrichting en het personage van Bruce Willis achter hem aan gaan. Shyamalan vraagt zich af of het nu de hype over alle stripverfilmingen voorbij is een goed moment is om terug te komen op Unbreakable 2. Check het hele artikel op MTV's Comic Blog

20 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Queenfan

Avatar

Oh, ik hoop het! Unbreakable vond ik echt een hele toffe film. Sterker nog, het was het laatste degelijke werk van Shyamalan.

Feoreunn

Avatar

Zolang het geen afbreuk doet aan het origineel, waarom niet? Ook al heb ik niks tegen Shyamalans laatste films, ze worden wel van langs om moeilijker om te slikken. Een terugkeer naar oude glorie zou daar iets aan kunnen doen.

Thiver

Avatar

Is de stripverfilmingenhype voorbij? :}

Steve Harwin

Avatar

Dat mag ik onderhand toch een keer hopen.
The incredibles was leuk, maar verder heb ik weinig boeiends gezien. Ik krijg meestal meer het idee dat we een grote CGI-'kijk eens wat we er allemaal al mee kunnen'-demonstratie voorgeschoteld krijgen. Ik bekijk toch liever (evt. CGI gecombineerd met) echte acteerprestaties.

MrMister

Avatar

Steve Harwin "Dat mag ik onderhand toch een keer hopen.
The incredibles was leuk, maar verder heb ik weinig boeiends gezien. Ik krijg meestal meer het idee dat we een grote CGI-'kijk eens wat we er allemaal al mee kunnen'-demonstratie voorgeschoteld krijgen. Ik bekijk toch liever (evt. CGI gecombineerd met) echte acteerprestaties."


Wat lul je allemaal, UNBREAKABLE, NIET INCREDIBLES... begrijpend lezen heet dat. Maar ja, er zitten ook enige Engelse woorden tussen dus dat is best wel moeilijk. (haha, moest ff lachen:E)

Mark

Avatar

Ja sorry! Ik zal het even vertalen: 'evil mastermind' betekend dat je niet kan winnen met dat spelletje met die gekleurde pinnetjes :D

geertvdheide

Avatar

MrMister "Wat lul je allemaal, UNBREAKABLE, NIET INCREDIBLES... begrijpend lezen heet dat. Maar ja, er zitten ook enige Engelse woorden tussen dus dat is best wel moeilijk. (haha, moest ff lachen:E)"


Jij bent degene die hier afgaat MrMister. Steve had het over de comic-verfilmingshype, en dat er volgens hem niet veel goeds bij zat sinds The Incredibles. Toch leuk geprobeerd hoor.

Anyway, Unbreakable was best leuk. De film heeft een leuk sfeertje, en het hele superhelden-idee krijgt een aparte draai. Een vervolg vind ik ook best een goed idee, zolang het goed gebeurt. Shyamalan heeft laten zien goede films te kunnen maken, maar het niveau wisselt behoorlijk. Ik ben in elk geval benieuwd.

Thiver

Avatar

Steve Harwin "Dat mag ik onderhand toch een keer hopen."

Met The Dark Knight, The Incredible Hulk en Iron Man onlangs en nog tientallen titels in de nabije toekomst zitten we er volgens mij nog midden in.

SunChaser

Avatar

Thiver "Is de stripverfilmingenhype voorbij? :}"


Lijkt me niet, er staan voor de komende 2 jaar ruim 40 verfilmingen op de stapel

::DFC::Nohands[NL]

Avatar

Hij moet gewoon een gehele nieuwe film maken met een geheel nieuw verhaal, dit is een zwakte bod om verder te breien op een oud sukses om weer zieltjes terug te winnen.

Bud_Bud

Avatar

@ SunChaser

Oow ja? Noem ze eens op. :P

oogsnoepje

Avatar

::DFC::Nohands[NL "]Hij moet gewoon een gehele nieuwe film maken met een geheel nieuw verhaal, dit is een zwakte bod om verder te breien op een oud sukses om weer zieltjes terug te winnen."


Als dit vervolg betekend dat hij daarna ook weer betere films gaat maken, dan mag hij van mij nog wel 30 vervolgen maken.

Het is trouwens succes.

Mcjansen

Avatar

Leuk nieuwtje, maar ik weet dat shyamalan zich de komende 5 jaar compleet gaat storten op de realtime verfilming van de anime serie; Avatar The Last Airbender. Dit wordt een trilogie waar hij 5 jaar aan gaat werken. Hij heeft zelf nog een lading aan filmscripts en film ideeen liggen die hij gaat uitbesteden aan een productiebedrijf genaamd MRC, shyamalan zal die films dus niet gaan regisseren maar wel produceren. Daar kijk ik op dit moment dan ook erg naar uit.

Het zou zo maar kunnen zijn dat hij het idee van unbreakable 2 doorvoert en deze bijvoorbeeld laat regisseren door een andere bekwame regisseur, ben benieuwd!

Chrischzz

Avatar

Ff flauw doen:

Steve Harwin "Ik bekijk toch liever (evt. CGI gecombineerd met) echte acteerprestaties."


En dan the Incredibles toch leuk vinden?

Biff Tannen

Avatar

::DFC::Nohands[NL "]Hij moet gewoon een gehele nieuwe film maken met een geheel nieuw verhaal, dit is een zwakte bod om verder te breien op een oud sukses om weer zieltjes terug te winnen."


Volgens mij was het altijd al een idee van hem om een vervolg op Unbreakable te maken, maar doordat ie flopte ging ie daar niet mee door. Maar aangezien zijn andere films nóg harder flopten, gaat hij het nu even goed doen.

Ik vind het een goed idee, want zoals iemand anders al zei was het de laatste écht goede film van M. Night, het was wel een langzame film en je moest er even inkomen maar de hele sfeer beviel mij wel, en iedereen zegt dat Batman/the Dark Night de meest serieuse superhelden film is, maar dat is dan toch echt Unbreakable (ook al is ie niet gebasseerd op een comic.) Maar wat was the Happening KUDT zeg, dus ik hoop dat ie weer snel wat goeds maakt!

SunChaser

Avatar

Bud_Bud "@ SunChaser

Oow ja? Noem ze eens op. :P"


Spiderman 4
Spiderman 5
iron Man 2
.The Avengers, uli 2011
.Thor, 4 juni 2010
The First Avenger: Captain America
Wolverine
X Men 4
Batman / Ridler
Transformers 2
Superman Returns 2
Green Hornet
The Spirit
Watchmen
Ghostrider 2
Sub Mariner
Punisher 2
Venom
Red Sonja
Hard Boiled
Buck Rogers
The Leading Man
Json and the Argonauts
Elfquest
Dokter Strange
Ghost in the Shell
Hybrid
Green latern
Barbarella
Teen Titans
Ronin
Blood: The Last vampire
Sgt Rock
Ant-Man
Nick Fury

LuCos

Avatar

SunChaser "Spiderman 4
******
Hier nog meer films(maar laat ik weg anders word het een lang berichtje)
*******
Nick Fury"


Wow cool dat je reageert, had niet verwacht dat je er zoveel kon opnoemen Smiley face

Chrischzz

Avatar

LuCos "Wow cool dat je reageert, had niet verwacht dat je er zoveel kon opnoemen Smiley face"


* zeur mode aan *

Volgens mij zitten er toch een paar bij die officieel eigenlijk geen strip verfilmingen zijn..

* zeur mode uit *

:D
Maar inderdaad.. in strip verfilmingen zit het grote geld.. voorlopig..

SunChaser

Avatar

En dan heb ik de release van de Smurfen (2010) nog niet eens meegerekend :P

Hier staat een hele rits plannen:
http://www.themovieinsider.com/previews/upcoming-comic-book-movies.php

Blargon7

Avatar

SunChaser "
Barbarella
"


Echt? een remake? :~

NieuwsFilm

meest populair