Video

Public Enemy Number One trailer

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot op 29.09.2008 om 15:36 in Video
Deze Franse misdaadfilm 'Mesrine: L'Instinct de mort' gaat in op het leven van Jacques Mesrine, één van de meest bekende Franse misdadigers. In de jaren '70 roofde Mesrine met veel geweld vele banken leeg in Canada, Algerije en Frankrijk.

De trailer ziet er zeer goed uit. Hoofdrollen worden geleverd door Vincent Cassel, Gérard Depardieu en Ludivine Sagnier. De regisseur Jean-François Richet was eerder verantwoordelijk voor Assault on Precinct 13.

In Frankrijk uiteraard al snel te zien. In Nederland moeten we wachten tot 1 januari 2009.

Regie: Jean-François Richet
Cast: o.a. Vincent Cassel, Gérard Depardieu, Ludivine Sagnier
Nederlandse Release: 1 januari 20094 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

LuCos

Avatar

oogsnoepje "Wat mij betreft past Frans heel goed in het rijtje Nederlands en Duits thuis: het klinkt niet in een speelfilm (en ander bioscoop- en tv-materiaal)."


Oeh, dan ben ik het eerlijk gezegd totaal niet met je eens. Met Duitse films heb ik eerder dat ik na een na-synchroniseerde Duitse film zit te kijken :P. Maar zelfs bij (goede!) Nederlandse films kan ik het Nederlands er zo uit filteren.

Nja, maar ik kijk ook vaker naar Franse/Spaanse films.

oogsnoepje

Avatar

Wat mij betreft past Frans heel goed in het rijtje Nederlands en Duits thuis: het klinkt niet in een speelfilm (en ander bioscoop- en tv-materiaal).

Maar de beelden zien er inderdaad goed uit!

Lil Bro

Avatar

Je ne parlé pas Francais at all..

Aziez

Avatar

C'est french...

je ne comprend pas...